Здоровье

By Jose Ortega Ortega (Spanish) against the compulsory hospitalization plans of the Spanish government for asymptomatic positives in COVID-19

Петиция адресована к

1 подписи

Сбор закончен

1 подписи

Сбор закончен

1. Начат 2020
  2. Сбор закончен
  3. Подготовить подачу
  4. Диалог с получателем
  5. Решение

Это онлайн-петиция Европейского парламента .

пересылка

Петиция адресована: Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments

Podnositelj predstavke kritizira španjolsku vladu zbog moguće obvezne izolacije u hotelima, sportskim centrima ili drugim velikim zatvorenim prostorima građana koji su pozitivni na koronavirus, a pritom ne pokazuju simptome, kao i ostalih koji imaju blage simptome. Ta potencijalna mjera trebala bi spriječiti nove zaraze. Ministar unutarnjih poslova Fernando Grande-Marlaska izjavio je u intervjuu za novine El Pais da će „rano otkrivanje” novih slučajeva biti ključno, posebno onih s prvim simptomima. Prioritet je „povećati kapacitet” za provođenje brzih dijagnostičkih testova i izolacija građana za koje se to ne može osigurati u njihovim domovima. Fernando Grande-Marlaska dao je naslutiti da će vlasti u određenim okolnostima možda obvezati građane na izolaciju u tim kompleksima. „Preispitat će se medicinski kriteriji za proglašenje smirenja situacije, kao i mogućnosti precizne izolacije asimptomatskih osoba. Mjera će se temeljiti na dobrovoljnoj suradnji, no prema potrebi će se proučiti sve pravne mogućnosti jer je temeljni cilj očuvanje javnog zdravlja.”

Ссылка на петицию

Изображение с QR-кодом

Отрывной талон с QR-кодом

скачать (PDF)

Информация о петиции

Петиция начата: 23.06.2020
Петиция завершена: 22.06.2021
Область: Европейский союз
Тема: Здоровье

Пока нет аргумента за.

Пока нет аргумента против.

Помогите укрепить гражданское участие. Мы хотим, чтобы ваши проблемы были услышаны, оставаясь независимыми.

Пожертвовать сейчас