Environment

A. F. F. ühenduse Ecologists in Action – Palencia nimel Palencias asuva Jardinillose pargi ümberkujundamise kohta Euroopa regionaalarengu rahastamise abil

Petition is addressed to

1 signatures

Collection finished

1 signatures

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding
This petition is also available in English .

Petition is addressed to: Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments

Petitsiooni esitaja märgib, et Palencia linnavolikogu on heaks kiitnud kava taastada ja taaselustada Jardinillose park, kasutades selleks Euroopa kestliku linnaarengu strateegia raames antavat regionaalarengu toetust. Petitsiooni esitaja väljendab muret, et see tähendab 73 pargipuu langetamist, mis maksab 81 000 eurot, kusjuures kava kogueelarve on 2,3 miljonit eurot, ning rõhutab, et see roheline kops Palencia põhjaosas tuleks alles jätta. Samuti soovib ta üksikasjalikku teavet täpsete summade kohta, mida iga asjassepuutuv asutus ja EL maksab. Ta küsib, miks projekti maksumus ületab esialgset hinnangut 1 miljoni euro võrra. Lisaks nõuab ta, et riigihange peatataks, kuni on valminud kõnealuste puude saatust käsitlev tehniline aruanne, milles uuritakse taimekaitsevahendite kasutamise võimalikkust, või kui need ei aita, et puud langetataks ja nende asemele istutataks sarnased omamaised liigid. Ta nõuab ka rahastamise peatamist, kuni on selgunud ELi ja IUSD rahastamiskriteeriumide ja -eesmärkide (mitte)järgimise uurimise tulemused.

Link to the petition

Image with QR code