Par Direktīvas 2004/38/EK īstenošanu Francijā

3. Przygotuj zgłoszenie
  4. Dialog z odbiorcą
  5. Decyzja

To jest petycja internetowa Parlamentu Europejskiego .

przekazywanie
Ta petycja jest również dostępna w polski .

Petycja skierowana jest do: Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments

Lūgumraksta iesniedzējs nosoda to, ka Francijas pašvaldību iestādes neizdod uzturēšanās atļaujas ES pilsoņiem, kas likumīgi dzīvo Francijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Parlamenta un Padomes 2004. gada 29. aprīļa Direktīvu 2004/38/EK par Savienības pilsoņu un viņu ģimenes locekļu tiesībām brīvi pārvietoties un uzturēties dalībvalstu teritorijā. Viņš uzskata, ka šī situācija neļauj attiecīgajiem pilsoņiem izmantot dažas tiesības, ko nodrošina ES pilsonība, un ka tā ietver patvaļīgu diskrimināciju attiecībā pret Francijas valstspiederīgajiem. Lūgumrakstā arī ir uzsvērts, ka šī Francijas iestāžu kļūme īpaši rada problēmas Apvienotās Karalistes valstspiederīgajiem, jo uzturēšanās atļaujas neesība apdraud viņu iespējas pēc Brexit pierādīt savas uzturēšanās tiesības.Ņemot vērā iepriekš minēto, lūgumraksta iesniedzējs aicina Lūgumrakstu komiteju rīkoties, lai nodrošinātu, ka Francijas iestādes nekavējoties novērš minēto problēmu; viņš tostarp aicina Lūgumrakstu komiteju izdot patstāvīgu ziņojumu par šo jautājumu un iesniegt īsu priekšlikumu Eiropas Parlamenta rezolūcijai.

Link do petycji

Obraz z kodem QR

Odrywana kartka z kodem QR

pobierać (PDF)

Informacje na temat petycji

Ruszyła petycja: 24.09.2019
Petycja się kończy: 23.09.2020
Region: Unia Europejska
Kategoria:

Brak argumentu ZA.

Nie ma jeszcze argumentu PRZECIW

Pomóż nam wzmocnić uczestnictwo obywateli. Chcemy, aby twoja petycja przyciągnęła uwagę i pozostała niezależna.

Wesprzyj teraz