Politica exterior

εξ ονόματος του φορέα «Canarian People’s Union», σχετικά με την προστασία των κατοίκων στις Κανάριες Νήσους από την απειλή εισβολής στα χωρικά ύδατα και τον περιβαλλοντικό κίνδυνο

Petición a.

0 Firmas

Colecta terminada.

0 Firmas

Colecta terminada.

1. Iniciado 2020
  2. Colecta terminada.
  3. Preparar presentación.
  4. Diálogo con destinatario
  5. Decisión

Esta es una petición en línea Del Parlamento Europeo..

Expedición.
Esta petición también está disponible en Español. .

La petición está dirigida a: Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments

Ο αναφέρων εκφράζει την ανησυχία του σχετικά με την αναζήτηση κοιτασμάτων πετρελαίου που σχεδιάζει το Βασίλειο του Μαρόκου ανοιχτά των ακτών των ανατολικών Κανάριων Νήσων, γεγονός που αποτελεί περιβαλλοντική απειλή για μια ιδιαίτερα ευάλωτη περιοχή από οικολογική άποψη, αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καλεί την ΕΕ να γνωστοποιήσει τη θέση της σχετικά με την εφαρμογή του ψηφίσματος ΙΙΙ που προσαρτάται στην τελική πράξη της τρίτης διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της θάλασσας, σύμφωνα με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Στόχος είναι η αναγνώριση ενός ελεύθερου και κυρίαρχου αρχιπελάγους ή ενός καθεστώτος πλήρους εσωτερικής αυτονομίας για το αρχιπέλαγος των Κανάριων Νήσων.

Enlace a la petición.

Imagen con código QR

Hoja desprendible con código QR

Descargar. (PDF)

Detalles de la petición

Petición iniciada: 01/05/2020
La petición termina: 30/04/2021
Región: Unión Europea
Categoría, Tema: Politica exterior

Todavía no hay un argumento PRO.

Todavía no hay un argumento CONTRA.

Ayudar a fortalecer la participación ciudadana. Queremos que se escuchen sus inquietudes sin dejar de ser independientes.

Promocione ahora.