Environment

Турбота про вогонь у Європі

Petition is addressed to
Committee on Petitions (Petitionsausschuß)

406 signatures

500 for collection target

406 signatures

500 for collection target
  1. Launched 25/08/2024
  2. Time remaining > 3 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

I agree that my data will be stored . I decide who can see my support. I can revoke this consent at any time .

 

News

08/25/2024, 16:48

Procedeu-se à correção ortográfica de um termo, mais concretamente procedeu-se à substituição de Такаж por також.


Novo texto da petição:

NODFYR презентує цей маніфест з метою повернення первісного, споконвічного вогню в європейські ландшафти шляхом впровадження використання керованого та екологічного вогню, дотримуючись та виконуючи технічні критерії та знання предків щодо використання вогню народами Європи (не тільки Європейського Союзу), зосереджуючись на сталому управлінні ресурсами для підтримки ґрунтів, збереження середовищ існування та біорізноманіття. Тому, виконуючи цілі та завдання цього маніфесту:

  1. NODFYR має намір ініціювати політичні дискусії та дебати в різних державах та регіонах Європи щодо застосування керованого вогню та загального визначення традиційного вогню в Європі.
  2. NODFYR виступає за інтеграцію використання керованого, традиційного та інституційного вогню для захисту класифікованих ландшафтів та територій, що охороняються.
  3. NODFYR має намір захищати, пропагандувати та інтегрувати роль керованого вогню у зменшенні викидів та збільшенні фіксації карбону в ґрунті.
  4. NODFYR виступає за відновлення та підтримку вогню в середовищах існування та екосистемах європейських ландшафтів, адаптованих та залежних від вогню, враховуючи їхній протипожежний режим та ґрунтуючись на цілісному та інтегрованому підході до традиційних практик.
  5. NODFYR вважає за необхідне розширювати можливості та навчати місцеві громади Європи використанню вогню як традиційного та безпечного інструменту предків для зменшення ризику виникнення та впливу великих лісових пожеж.
  6. NODFYR має намір відновити в Європі традиційні знання про вогонь, ґрунтуючись на цілісному підході, який характеризував його використання протягом тисячоліть і забезпечував стійкість збереження ресурсів.
  7. NODFYR прагне оцінити та поширити знання та традиційне використання вогню серед місцевих громад Європи, які досі дбають про вогонь, а також сприяти, поширювати та зміцнювати культуру вогню, яка включає різноманітність, рівність, інклюзивність, справедливість та суверенітет на всіх рівнях територій та їхніх мешканців.
  8. NODFYR виступає за інтеграцію традиційних знань у навчання та підготовку фахівців з керованих та інституційних пожеж.
  9. NODFYR прагне сприяти використанню традиційного вогню як нематеріальної спадщини людства.
  10. NODFYR виступає за впровадження керованого, традиційного та інституційного вогню, такажтакож його використання в управлінні та збереженні пасовищ у рамках Спільної Аграрної Політики (CAP).

Assinaturas no momento da alteração: 30


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now