Region: Pireus
Bilde av begjæringen Συλλογος 3ο Δημ. Ανακαίνιση Τουαλετων-Βρυσών, Στελεχωση Αιθουσας Η/Υ
Utdannelse

Συλλογος 3ο Δημ. Ανακαίνιση Τουαλετων-Βρυσών, Στελεχωση Αιθουσας Η/Υ

Kampanjer er ikke offentlig
Kampanje tas opp
Δήμος Πειραιά, Πρωτοβαθμια Πειραιά, Σχολική Επιτροπή Πειραιά, Αντιδήμαρχος Παιδείας Πειραιά
0 Støttende

Begjæringen er avsluttet

0 Støttende

Begjæringen er avsluttet

1. Startet oktober 2022
  2. Innsamling ferdig
  3. Sendt inn
  4. Dialog
  5. Fullført

Μετά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε με απαρτία την Παρασκευή 14 Οκτώβρη στο χώρο του σχολείου μας, αποφασίστηκε η συλλογή υπογραφών και η αποστολή αιτήματος στις σχετικές υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, όσον αφορά το μείζον ζήτημα υγιεινής (τουαλέτες – βρύσες) καθώς και την έλλειψη ηλεκτρονικών υπολογιστών ώστε να γίνεται το μάθημα της πληροφορικής. Ζητάμε λοιπόν τη βοήθεια σας και την υπογραφή σας (αν είναι δυνατό και από τους δύο γονείς) ώστε με μεγαλύτερη δυναμική να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας.
ΖΗΤΟΥΜΕ
1. Την ανακαίνιση των χώρων της τουαλέτας, οι οποίες παρουσιάζουν μια ντροπιαστική εικόνα με σάπια είδη υγιεινής, σάπιες πόρτες και ανύπαρκτα παράθυρα, που όσο κι αν προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε με ένα βάψιμο δεν αποτέλεσε λύση. Το ίδιο και για τις βρύσες του σχολείου που δυσλειτουργούν και πλέον δε χρησιμοποιούνται από τα παιδιά, καθώς δεν μπορούν να γεμίσουν τα παγούρια τους.
2. Τη στελέχωση της αίθουσας των Η/Υ με τουλάχιστον 6 υπολογιστές ώστε να πραγματοποιείται σωστά το μάθημα της Πληροφορικής, που τώρα γίνεται μέσα στην τάξη, με έναν υπολογιστή στον οποίο καλούνται οι μαθητές να χρησιμοποιούν ένας-ένας εναλλάξ. Θεωρούμε ότι και τα δύο αιτήματά μας έχουν μείζονα σημασία, αφού αφενός αφορούν την υγεία και ασφάλεια των παιδιών μας και αφετέρου την πρόσβαση στη γνώση.

Grunnen til

ΖΗΤΟΥΜΕ

Takk for støtten

Link til kampanjen

Bilde med QR-kode

Avrivningslapp med QR-kode

nedlasting (PDF)

Ingen PRO-argument ennå.

Ingen CONS-argument ennå.

Bidra til å styrke innbyggermedvirkning. Vi ønsker å gjøre dine bekymringer hørt samtidig som vi forblir uavhengige.

Markedsfør nå